Persoonlijke opdracht

De website is open. Een blij gevoel bekruipt mij. Het voelt als vlindertjes in mijn buik. Een fijne spanning. Op Instagram en Facebook heb ik een advertentie gezet. Gespannen kijk ik bij mijn bestellingen. Dan krijg ik een berichtje met een heel persoonlijke vraag. De moeder van een goede vriendin, van de persoon die het berichtje schrijft, is overleden. Zij vraagt of ik voor deze vriendin een persoonlijk gemaakte engel wil maken. Wat een mooie opdracht! Een voorrecht dat iemand dit vertrouwen aan mij schenkt. Mijn hart maakt een sprongetje. Dat ik dit mag doen! Een cadeau uit het hart. Een stukje troost en betrokkenheid. Wat een mooie manier om iemand in zo'n moeilijke tijd te steunen en ik mag het creëren. Er schieten mij allemaal ideeën door het hoofd. Snel ga ik aan de slag. Fijn om iets te kunnen beteken voor iemand in zo'n moeilijke tijd. Middernacht is de engel klaar. Blauwe jurk, ze kijkt wat opzij.  Genoeg ruimte om voor een ieder in te vullen welke emoties en gevoelens passen. Snel stuur ik een foto naar de opdrachtgever en gelukkig zij vindt het prachtig. Voldaan ga ik slapen. Wat was dit een prachtige persoonlijke opdracht.