KLEUR, GELUK EN PLEZIER IN JE MAILBOX!


Wij gunnen iedereen (meer) Kleur, Geluk en Plezier in het leven, vandaar dat wij ook een aantal diensten voor een klein prijsje aanbieden. Zoals een Mandala tekenles bijvoorbeeld of een Persoonlijkheidstest a.d.h.v. kleur.

 

Nieuwsgierig? Lees verder en vraag een proefles mandalatekenen of een kleurentest aan en laat je verrassen! 


PERSOONLIJKHEIDSTEST A.D.H.V. KLEUR

Kleur Persoonlijkheidstest: Kleur geeft inzicht in wie jij bent!

 

Ben je op zoek naar je ware ik? Wie jij nu eigenlijk in je kern bent? Doe de Kleur Persoonlijkheidstest!

 

Kleur kan jou inzicht geven in jezelf. Geef 3 kleuren door die voor jou belangrijk zijn. Je hoeft ze niet te dragen, maar gewoon 3 kleuren die het eerste in jou opkomen. Denk er vooral niet (te lang) over na, kleur is emotie en moet je voelen.

 

Geef je drie kleuren, in de juiste volgorde van kiezen (is heel belangrijk!) door, samen met je emailadres, dan sturen wij jou geheel gratis een korte uiteenzetting van wat de door jou gekozen kleuren jou te zeggen hebben.

Laat je verrassen! 

Korte beschrijving

€ 5,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

PROEFLES MANDALA TEKENEN

Ben jij benieuwd of tekenen en dan specifiek mandala tekenen iets voor jou is? Probeer dan een gratis proefles van de Magische Mandala Tekencursus en ervaar zelf wat kleur en creativiteit voor jou kan betekenen!

 

Doe de oefeningen en maak een unieke mandala, wie weet heb jij er een nieuwe hobby bij en leer je op een leuke manier jezelf nog beter kennen! Want mandalatekenen is meer dan alleen maar fijn kleuren, je komt tot rust door de herhalende bewegingen en door je te focussen op 1 ding én je tekeningen kunnen je inzichten geven voor nu en voor je toekomst.

 

Nieuwsgierig geworden? Vraag de gratis proefles dan nu aan. Deze les kost je helemaal niets en geeft je vooral heel veel plezier!

 

Laat je verrassen! 

Korte beschrijving

€ 5,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1