Gelukspakketje

 - GELUKSPAKKETJE  - Aangezien iedereen nu veel thuis is hebben wij een speciaal gelukspakketje samengesteld, voor een beetje extra kleur, creativiteit en geluk! Het past zo door de brievenbus, dus je hoeft er de deur niet voor uit.  Er zit van alles in. Zo kun je tijdens deze bijzondere periode een dagboekje bijhouden, mandala's kleuren, heerlijke chocolade truffels eten, mooie stenen in je huis leggen, bijzondere minikaartjes met blije teksten lezen, een gelukshangertje aan je tas of telefoon hangen en nog veel meer! Het daadwerkelijke pakket kan iets afwijken van de foto. Laat je verrassen! Alles te samen heeft het pakket een waarde van ruim €35. Jullie kunnen het nu bestellen voor de speciale geluksprijs van €27,50.  Verras jezelf of iemand anders met een kleurrijk doosje Geluk! 

 

 

Korte beschrijving

€ 27,50

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Bedank pakketje

Wil jij iemand bedanken? Stuur dan dit fijne pakketje ter waarde van 9,95 op. In het pakket zit:

-voor mannen een boekenlegger en vrouwen een armbandje van fairitems;

-Een heerlijke chocoladereep van 'De wereld van Snor'met Bedankt;

-Een mooie kaart met een persoonlijke, met de hand geschreven tekst.  Bij opmerkingen kun jij aangeven wat erop mag komen te staan.

-Op de verpakking een gelukspoppetje om het cadeautje af te maken. 

 

Vergeet niet het aflever adres in te vullen en bij opmerkingen eventueel een tekst te zetten, zodat wij deze op de kaart kunnen schrijven. 

 

 

 

Korte beschrijving

€ 7,50

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1