Workshops en (ONLINE) cursussen


In de winkel Kleurrijk Geluk bieden we naast kleurrijke producten ook kleurrijke (creatieve) workshops en cursussen aan. Deze worden gehouden achterin de winkel op de Hogewoerd 8A, of worden online aangeboden. 

 

Denk hierbij aan gezellige creatieve workshops, zoals beeldhouwen met speksteen tot het stippen van je eigen houten onderzetters. Ook voor (online) tekencursussen kun je bij ons terecht. 

 

N.B. Door de aangescherpte maatregelen rondom Corona zijn we voorzichtig met het geven van workshops. De inloopworkshops laten we even voor wat het is. Wel kunnen er workshops 'op maat' geboekt worden, vanaf 2 personen. Deze workshops vinden plaats buiten de winkeltijden. En de online tekencursussen kunnen gewoon doorgaan, want die volg je waar en wanneer jij wilt! ;-)    

 

Wil je een workshop, cursus, training met een coachingsaspect, stuk bewustwording en meer diepgang op het gebied van (de psychologie) van kleur? Ook dat kan! De Workshop Mandala & Kleur is bijvoorbeeld een workshop van 2 uur en laat je op een laagdrempelige manier kennis maken met de psychologie van kleur en met de mandala. Minimum aantal deelnemers voor deze workshop is 2 personen. 

 

Er zijn vele mogelijkheden, voor zowel particulieren, bedrijven als voor groepen. Kijk voor meer informatie op www.kleurvolleven.nl. Zelf een programma samenstellen? Ook dat kan. Neem contact op, of loop even binnen in de winkel, dan bespreken we de mogelijkheden!         


WORKSHOP MANDALA & KLEUR

 

VRAAG NAAR DE MOGELIJKHEDEN IN DE WINKEL

- In de winkel Kleurrijk Geluk aan de Hogewoerd 8A, 2311 HM LEIDEN

- Inclusief drinken en iets lekkers

- €25,00 (incl. materiaal) 

 

Tijdens deze workshop kom je te weten wat een mandala is, waar ze voor worden gebruikt en hoe je zelf een mandala tekent. Dus niet alleen inkleuren, je gaat nog een stap verder. Je tekent zelf een mandala van begin tot het eind, waardoor je een inkijkje krijgt in jezelf.

 

Intuïtief kiezen en omringen we ons met kleuren die uitdrukken hoe we ons voelen. Jouw kleurkeuze kan veel zeggen over je persoonlijkheid, je gemoedstoestand en je gezondheid. Kleuren hebben invloed op je lichamelijke en geestelijke gezondheid en de balans in jezelf en je leefomgeving. Tijdens de workshop besteden we dan ook veel aandacht aan kleur.

 

Zo ga je aan de slag met jouw kleuren. Kleuren die jouw kwaliteiten en talenten benadrukken. Kleuren die jou eventueel kunnen helpen om bepaalde doelen te realiseren. Deze kleuren ga je verwerken in jouw mandala, zodat je met een hele unieke en persoonlijke mandala naar huis gaat! 

 

Korte beschrijving

€ 25,00

  • Beperkt beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

ONLINE TEKENCURSUS 'MAGISCHE MANDALA'S' (9 LESSEN)

 

 

Mandala tekenen is voor iedereen!

 

Je hoeft geen tekentalent te zijn, iedereen kan een mandala tekenen. Het gaat niet om het eindresultaat, maar om de reis er naartoe. Als je wilt werken aan je persoonlijke groei, is het een waardevolle en inspirerende ervaring. Ook als je een heerlijke ontspannende bezigheid zoekt, een rustmomentje voor jezelf  of als je in een moeilijke periode zit. Dan is deze cursus echt iets voor jou.

 

De cursus bestaat uit 9 lessen. Zodra je je hebt aangemeld voor de onlinecursus en de betaling binnen is, ontvang je in één keer alle lessen. Zo kun je de cursus geheel op eigen tempo volgen. Elke les heeft een eigen thema. Voorbeelden van thema’s zijn: de golfbeweging, de lemniscaat en de rozet. Ook komen de basistechnieken van het kleuren aan bod, zoals diepte aanbrengen en kleuren mengen. Per les komen er verschillende (teken)oefeningen aan bod en ga je aan de slag met het tekenen van uiteenlopende mandala’s.

 

De online cursus is er in 2 opties:

  1. Zonder begeleiding en coaching €49,00. Je krijgt de lessen toegestuurd en gaat er zelf mee aan de slag.
  2. Met begeleiding en coaching €99,00. Na elke les stuur je je tekeningen door, zodat ik ze kan analyseren en advies kan geven naar aanleiding van wat er eventueel zichtbaar is geworden in je tekeningen. 
Korte beschrijving

€ 49,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

ONLINE TEKENCURSUS 'TEKEN JEZELF IN BALANS MET CHAKRA MANDALAS' (9 LESSEN)

 

 

Mandala’s tekenen is voor iedereen. Voor het tekenen van chakramandala’s is enige ervaring met het tekenen van mandala’s wel handig. Mocht je nog geen ervaring hebben dan kun je eerst de Magische Mandala Tekencursus volgen (zie hierboven beschreven). 

 

Deze cursus bestaat uit 9 lessen en is online te volgen. Zodra je je hebt aangemeld en de betaling binnen is, dan ontvang je in één keer alle lessen . Zo kun je de cursus geheel op eigen tempo volgen. In elke les komt een chakra aan bod, waarin het levensgebied, het grondrecht en de ontwikkelingsfase worden besproken. Ook worden er diverse oefeningen gegeven en uiteindelijk de opzet voor het tekenen van de desbetreffende chakra. Als BONUS krijg je naast de 7 chakralessen, nog 2 extra lessen: één over de levensbloem en één met de wensenmandala. 

 

De onlinecursus is er in 2 opties:

  1. Zonder begeleiding en coaching €49,00. Je krijgt de lessen toegestuurd en gaat er zelf mee aan de slag.
  2. Met begeleiding en coaching €99,00. Na elke les stuur je je tekeningen door, zodat ik ze kan analyseren en advies kan geven naar aanleiding van wat er eventueel zichtbaar is geworden in je tekeningen. 
Korte beschrijving

€ 49,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1