Ga jij voor een gele kerstboom dit jaar?

Nog één maand te gaan: de donkere, gezellige en drukke december maand, en dan begint alweer een nieuw jaar. Een nieuw begin, waarvoor je nieuwe ‘harts’doelen kunt stellen, waarvoor je jezelf kunt afvragen: “Wat wil ík?” Focus aanbrengen, doelen stellen en plannen maken vanuit je eigen authentieke ik, zonder je te laten belemmeren door eventuele angst om jezelf te laten zien. Dát is waar geel voor staat!

Het zonnetje in huis! Geel staat ook voor warmte, licht, de zon en vrolijkheid. Het is een kleur die veel lichtkracht heeft en overal doordringt. Een heerlijke kleur dus in deze donkere maand. Geel is onbegrensd en wil zich verspreiden. Daardoor creëert deze kleur ruimte. Met geel zet je jezelf in het licht en kun je het zonnetje in huis zijn! Door geel krijg je inzicht in jouw denken en handelen. Het is de kleur van kennis, logica en helder denken. De kleur geel geeft zelfvertrouwen en laat je nog meer stralen, versterkt je wilskracht en doelgerichtheid.

Mijn kleurenreis met het Chakra Coachings Pad! De kleur geel helpt je ook bij het oplossen van emotionele blokkades die je persoonlijke ontwikkeling in de weg kunnen staan. Het Chakra Coachings Pad is een hele mooie ervaringsgerichte methode die ik sinds kort gebruik in mijn praktijk om (emotionele) blokkades op te sporen. Met één sessie bereik je al diepgaande resultaten en is er gedragsverandering te zien. Mijn eigen emotionele ervaringen hiermee in een notendop.

Ik begon zeker en daadkrachtig aan de coachingssessie. Ik heb de laatste jaren toch heel wat geinvesteerd in mijn persoonlijke ontwikkeling, dus ik had er alle vertrouwen in. Doelgericht stapte ik op de eerste tegel. Het duurde niet lang of daar kwamen de tranen al. Nu weten de mensen die mij kennen, dat mijn tranen sowieso erg los zitten, maar goed, dit was pas de eerste tegel van de 7! Dit ging nog 3 tegels zo door. Totdat ik op de 3e tegel stond en zwaar gefrustreerd riep: “Dit gaat lekker, ik jank op elke tegel!”. En daar kwam mijn doorbraak! Ik oordeel mijzelf altijd enorm. Altijd zit mijn hoofd in de weg, die overal wel iets van vind van wat ik doe of denk. Ik ben (vooral de laatste jaren) zo hard voor mezelf geweest, ik moest doorgaan van mezelf, wat er ook gebeurde , er was geen tijd voor een pas op de plaats, om te luisteren naar mijn gevoel, om te accepteren wat er was. Toen ik op de vierde tegel (van het hartchakra) stapte, gebeurde het. Ik voelde en ervaarde een enorme zachtheid en zoveel liefde! Ik voelde acceptatie, dat ik goed ben zoals ik ben. Dat ik lief en zacht mag zijn, dat ik kwetsbaar mag zijn én dat daar niks mis mee is. Ik voelde me compleet omringd door de kleur roze (Ja, dat heb je als KleurCoach, dan komen de kleuren vanzelf ;-)). Mijn hele huis staat nu ook vol met roze rozen! Heel veel dingen weten we met ons hoofd allang, zo wist ik ook wel dat ik meer zachtheid mocht toelaten, maar ik kon het gewoon niet. En tijdens het lopen van het pad VOELDE ik het opeens. Dit is echt een wezenlijk verschil.

Wil jij zelf ook het Chakra Coachings Pad lopen en ervaren wat het met jou doet? Kijk op mijn site of mail of bel me voor meer informatie hierover. Natuurlijk kun je ook gebruik maken van mijn speciale decemberactie hieronder!

Een speciale decemberactie voor jou! Omdat december echt de maand is van geven, geef ik jouw ook graag een cadeautje als trouwe lezer van mijn nieuwsbrief. Een Coachingssessie met het ChakraPad duurt ongeveer 1,5 uur en kost normaal gesproken €79,00 excl. BTW. Als decemberactie bied ik je deze coachingssessie aan voor €50 excl. BTW mét een GRATIS doosje Chakrathee (losse kruidenthee) in de kleur die jou verder helpt je doel te bereiken! Deze actie is geldig als je voor 31 december 2017 een afspraak met mij maakt. De fysieke coachingssessie kan eventueel ook in 2018 plaatsvinden.

TIP van de KleurCoach: Wil jij stralend het nieuwe jaar ingaan, vol zelfvertrouwen en een duidelijk doel voor ogen? Kleur de komende maand dan geel! Dit kan met kleding, voeding, creatief aan de slag met gele verf bijvoorbeeld of accessoires in je huis. Wat dacht je van een kerstboom met gele ballen? Is weer eens wat anders en één ding is zeker, je haalt met jouw kerstboom het zonnetje in huis! 😉

Herken je dingen uit deze mail en wil je die graag met me delen? Graag! Stuur me een mail, dan geef ik je een persoonlijke reactie. Ik kijk al uit naar je mail! Kleurrijke groeten, Claudia.

Reactie schrijven

Commentaren: 0