Referenties


Wie zijn wij nou eigenlijk en hoe ervaren klanten en cliënten onze winkels, workshops, cursussen en coaching? Lees hieronder een aantal referenties en kom het zelf ervaren. Wij ontmoeten je graag!


- WORKSHOP COMMUNICEREN MET KLEUR - 

“Het was echt een super avond donderdag: gezellig en voor dit ‘los- zand- clubje-dat-elkaar-toch-ook-wel-kent’, ook weer leuk om eens iets te doen dat meer persoonlijk was en diepgang had. Heel leuk en echt een aanrader dus”. (Vrouwennetwerk Oegstgeest)


- WORKSHOP WENSENMANDALA - 

“Wat een prachtige workshop heb ik afgelopen zaterdag bij je gehad. Voorafgaande aan de workshop heb ik specifieke wensen niet kunnen formuleren, maar door het tekenen van de mandala kwamen onbewuste wensen naar boven; geen egowensen, maar diepe zielswensen. Zo concreet en duidelijk. Ik ben blij en mijn ziel is blij. Dat de kleuren me nu mogen helpen bij het realiseren ervan. Dankjewel Claudia!” (Leonie)


- MAGISCHE MANDALA TEKENCURSUS  - 

  • “De magische mandala tekencursus vond ik heel waardevol en leuk om te doen. Het heeft me nieuwe inzichten gegeven. De diverse vormen, lijnen en kleuren waar je in het dagelijkse leven niet zo bij stil staat, maar die toch zoveel informatie bevatten en onthullen, bijzonder en mooi. Claudia geeft ook duidelijke feedback op de mandala’s, ik lees het zo nu en dan door omdat het richting geeft, en houvast geeft voor wat voor mij belangrijk is. Het maken van de mandala’s hebben mij, naast de waardevolle feedback die je krijgt,  zeker ook veel plezier en momenten van rust gegeven. Ook de toewijding en het enthousiasme van Claudia is hierin ook weer mooi om te zien. Een aanrader om te doen. “(Conny)
  • “Ik ben weer meer gaan tekenen, heerlijk. Mijn creativiteit is weer aangewakkerd.” (Chantal)
  • “De Basiscursus Mandalatekenen was voor mij een rustmoment op de donderdagavond. Het heeft mij vrijheid in het creëren gebracht én de mandala is weer terug in mijn leven!” (Marjolijn)

 


- COLOUR COACHING CONSULT - 

  • “De sessie bij Claudia heeft me nieuwe inzichten gegeven waar kleuren voor staan en meer verdieping op het deel waar mijn specifieke vraag over ging. Ondanks dat het een bekend stuk voor mij is, was het toch ook confronterend. Ik ben er nog bewuster mee bezig en ook praktisch kan ik er iets mee vanwege het advies dat zij mij gegeven heeft. Met haar gedrevenheid en enthousiasme gaf ze ook een gevoel van vertrouwen en dat vond ik erg prettig” (Conny Zwaan)
  • "Ik heb het als heel waardevol ervaren, nogmaals bedankt! Zeer boeiend om te merken hoe duidelijk zaken naar voren komen d.m.v. kleur. Echt superfijn om er nu zelfs een rapport bij te hebben! Het is heel duidelijk allemaal. Erg leuk om te zien dat je zoveel passie hebt voor wat je doet :D”. (Nadia Huijzer)
  • “Een waardevolle sessie! De juiste kleuren maken me een heel ander mens! Het stroomt weer in me! Bedankt Claudia!” (Joyce Dullaart)

- COLOUR COACHING CONSULT EXTRA - 

“Was een hele leuke en leerzame ervaring om dit samen met mijn zus bij jou te mogen doen, zelfs op onze verjaardag!! Mijn kijk op kleur is nu toch een beetje anders geworden, en ik had nooit geweten dat kleur zoveel van invloed kon zijn op je leven en je emoties en zelfs je voeding! Hartelijk bedankt voor het heerlijke gebak en de leuke manier waarop je ons hebt meegenomen in de wereld van Kleur!” (Therese de Wilde)