Pak je ruimte en leef je potentieel!

RUIMTE. Het lijkt één simpel woord, maar er zit zoveel achter. Voor mij zit er zoveel lading op. Hoe is dat voor jou? Heb jij voldoende ruimte? Durft jij ruimte voor jezelf te nemen zonder je schuldig te voelen? Kun jij je vrij bewegen zonder het gevoel te hebben dat je wordt tegengehouden door wat dan ook? Of dit nou je werk is, je partner, je kinderen of jij zelf bent! Durf jij ergens vol voor te gaan en die ruimte voor jezelf echt te pakken? Durf je de controle los te laten en die vrijheid te pakken, waarin niks zeker is en alles voor je open ligt?

 

SPRING!!!

Het is zo eng om te springen, maar tegelijkertijd zo mooi. Herken je dat? Dat je ergens enorm naar uitkijkt, maar naarmate het dichterbij komt, benauwd het je ook. Want wat gaat er gebeuren, ben je er wel echt klaar voor, wat als het niet lukt, etc., etc.. Als jij durft te springen, komen er weer allerlei nieuwe ervaringen op je pad. Waar deuren dicht gaan, openen er echt weer nieuwe deuren. Deuren naar een (nog) veel mooier perspectief!

 

Ik heb de sprong genomen en merk dat er van alles aan het verschuiven is. Er komen prachtige mensen op mijn pad en nieuwe ideeën. Voor mijzelf is er echt letterlijk een nieuwe tijd aangebroken. Mijn kinderen zijn nu alle twee naar school, waardoor er opeens heel veel ruimte komt, ik heb de afgelopen jaren enorm in mijzelf en mijn bedrijf geïnvesteerd en die inzichten en resultaten wil ik graag weer doorgeven aan anderen. Daarnaast heb ik ook echt fysiek een nieuwe ruimte: een eigen atelierruimte in De Plek in Leiden. Kortom: alles staat open voor een nieuw begin en een nieuw avontuur! Ga je mee?

 

Wit, de kleur van … een nieuw begin!

Er is geen betere kleur die een nieuw begin aangeeft dan de kleur wit. Wit is zo open, toegankelijk, onbevangen, onschuldig en kwetsbaar. De openheid van de kleur wit is zoals een blank vel papier; een onbeschreven blad, alles is mogelijk!

 

‘Witte persoonlijkheden’

 

Als je vooral de kleur wit draagt, zegt dit het volgende over je persoonlijkheid (volgens de Colour Comfort Methode van Thelma van der Werf):

 

“ Je evenwichtige en positieve karakter geeft je een optimistische kijk op het leven. Je bent een eerlijk en waarheidsgetrouw persoon die een schone, ordelijke en simpele levensstijl en omgeving nodig heeft. Je draagt een onschuldig en puur karakter uit.

 

Je natuurlijke openheid zorgt ervoor dat je naar andermans ideeën kunt luisteren met helderheid en begrip. Met deze vaardigheid ben je in staat het leed en de behoeftes van anderen te herkennen en hoewel je jezelf er misschien niet van bewust bent, ben je een geboren healer.”

 

Dus, wil jij veranderen, meer ruimte voor jezelf ervaren, maar je weet niet hoe? Begin met het dragen van wit! De kleur wit kan jou helpen om de sprong te durven nemen. De ruimte in te springen en de ruimte voor jezelf te nemen, de ruimte die jij nodig hebt om jezelf te kunnen zijn, de ruimte voor jouw persoonlijke vrijheid!

 

1 op 1 Coachingstraject: Pak je ruimte en leef je potentieel!

 Wil jij heel graag met jezelf aan de slag en nu eindelijk het roer echt omgooien? Weten wie je echt bent en waar je naar verlangt? Echt je potentieel gaan leven en doen waarvoor je hier op aarde bent? Heb je al heel lang gedacht dat je het allemaal zelf wel kan, maar kom je nu toch tot de conclusie dat je eigenlijk wel iemand kan en wil gebruiken die ‘met je meeloopt’? Die je af en toe weer even richting geeft op weg naar jouw nieuwe ik, eigenlijk je echte ik? Blokkades nu echt voor eens en altijd aanpakken? Ik help je graag naar een Leven vol Kleur!

 

Wil jij het nieuwe jaar stralend en vol vertrouwen beginnen? Neem dan de sprong en gun jezelf die ruimte voor jezelf, de ruimte naar jouw persoonlijke vrijheid! In totaal heb ik dit jaar nog ruimte voor drie 1-op-1 Coachstrajecten. Meer informatie hierover vind je op de website.

 

Herken je dingen uit deze mail en wil je die graag met me delen of heb je vragen? Stuur me een mail, dan geef ik je een persoonlijke reactie. Ik kijk al uit naar je mail!

 

Kleurrijke groeten,

 

Claudia.

Reactie schrijven

Commentaren: 0